Usta Analist Uyardı: Bu 2 Altcoin Daha Fazla Dalacak!

Kripto para piyasası satış dalgasının üstesinden gelmeye çalışıyor. Lider kripto Bitcoin 64 bin dolar çizgisini altına gerilerken altcoinler de genel olarak onu takip ediyor. Bazı analistler bu satış dalgasında toparlanmanın izlerini görürken, bazıları daha fazlasını bekliyor. Özellikle popüler bir analist bazı tokenlerin sert satışlarla sarsılacağını tahmin ediyor. Analist, kırmızı-sıcak bir altcoin projesinin çöküşün eşiğinde olduğuna inanıyor. Bunun yanında analist Bitcoin ve Solana için de güneyi işaret ediyor.

Altcoin Sherpa, WIF için daha düşük bir dip bekliyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa direncini korumakta zorlandı. Bunun ardından Bitcoin ve altcoin’lere satış dalgası başladı. Bu dalganın ne kadar süreceği ise belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte, Altcoin Sherpa takma adlı analist, bazı tokenlerin daha fazla düşüş göreceğini tahmin ediyor. Bu bağlamda analist, Solana tabanlı meme coin’i dogwifhat’ın (WIF) henüz bir piyasa dibi bulmamış olabileceğini söylüyor. Bu doğrultuda analist, şu açıklamayı yapıyor:

WIF: Genel olarak iyi bir alan, bir sıçrama bekliyorum. Ancak bunun genel dip olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak güçlü bir geri çekilme ve daha düşük bir dip bekliyorum.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Grafiğine göre analist, WIF’in Fibonacci düzeltme seviyesi olan 1,26 dolara düşmeden önce 2,50 dolar civarına sıçrayabileceğini öne sürüyor. Bu arada WIF, yazı sırasında günlük bazda %13,60 kayıpla 1,83 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte token, yıllık bazda hala yaklaşık %990 artış kaydetmiş durumda.

SOL da dahil atcoin’ler ralliden önce daha fazla düşecek!”

Analist ayrıca günümüz kripto piyasasının, Solana (SOL) da dahil olmak üzere alts’ın büyük ralliler yapmadan önce daha da gerilediği 2020’nin sonlarındaki kripto döngüsüyle karşılaştırılabilir olduğunu öne sürüyor. Bu bağlamda analist, şu değerlendirmesini paylaşıyor:

Bu konuyu sürekli alıntılıyorum çünkü bugünle son derece alakalı olduğunu düşünüyorum. Sanırım şu anda sarı kutularda bir yerdeyiz. Çoğu altcoin’in muhtemelen biraz daha düşüşü var ve ben altcoinler hareketlenmeye başlamadan önce BTC’nin süper sağlıklı bir duruma gelmesini bekliyorum.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada Solana, son 24 saat içinde %5,6 düşüşle yazı sırasında 131 dolardan işlem görüyordu.

Bitcoin bir trend onayı bekliyor!

Analist son olarak lider kripto para Bitcoin’i (BTC) ele alıyor. Altcoin Sherpa, günlük grafikteki fiyat hareketinin bir işlem aralığının ortasında seyrettiğini ve bir trend onayı beklediğini söylüyor. Bu doğrultuda analist, “BTC: Grafiklerinizi basit tutun ve rahatlayın. EQ (denge fiyatı) genellikle aktif olarak işlem yapmak isteyeceğiniz bir nokta değil. Ancak neler olacağını görelim.” diyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx