ÖZEL | Aaron Wan Bissaka’dan Galatasaray’a ‘evet! İşte kasadan çıkacak para

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da sağ bek listesinin ilk sırasında yer alan Aaron Wan Bissaka’da olumlu gelişmeler yaşanıyor.

İngiliz futbolcunun Galatasaray’ın önerisine olumlu yaklaştığı öğrenildi. Manchester United ile 1 sene daha kontratı bulunan 26 yaşındaki futbolcuyla ilgili pazarlıkların önümüzdeki günlerde yoğunlaşacağı belirtildi.

10 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Manchester United’a daha önce Scott McTominay ve Wan Bissaka için paket teklifte bulunan sarı-kırmızılıların, Teknik Direktör Okan Buruk’un sağ bek listesinde ilk basamakta bulunan İngiliz futbolcu için ayrı bir değerlendirme yaptığı belirlendi. Galatasaray’ın Bissaka için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade edildi. Başarılı oyuncunun da kulübünün ikna olması için devreye girmesinin Galatasaray’ın elini güçlendirebileceği öne sürüldü.

Bissaka geçen sezon tüm kulvarlarda toplamda 30 maça çıkmıştı. 2019’da Crystal Palace’tan 55 milyon euroya transfer edilen 26 yaşındaki futbolcunun bu yaz satış listesine konulması beklenirken Galatasaray’ın bu fırsatı kaçırmak istemediği vurgulandı.

Bissaka, Galatasaray ile Manchester United’ın İstanbul’da 3-3 berabere kaldığı Şampiyonlar Ligi maçında McTominay’in attığı golün asistini yapmıştı. Deneyimli oyuncu, İngiltere’deki ilk maçta sakatlığı yüzünden forma giyememişti.

Manchester United’da 5. sezonunu tamamlayan Aaron Wan Bissaka 190 resmi maçta 2 kez rakip ağları sallarken, 13 kez takım arkadaşlarını golle buluşturdu.

HATİPOĞLU ALMANYA’YA GİDİYOR

Erden Timur’la vedalaşan Galatasaray’da futbolun yeni patronu İbrahim Hatipoğlu, Almanya’ya gidiyor. Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’nin bugün Gürcistan ile oynayacağı maçı izleyecek olan Hatipoğlu’nun aynı zamanda transfer konusunda bazı görüşmelerde bulunacağı ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx