Ozan Tufan’dan İmza Sonrası İlk Açıklama

Geride bıraktığımız seoznda şampiyonluk yarışından erken kopan Trabzonspor, transfer çalışmalarında gaza bastı. Yeni transferlerini peş peşe açıklayan Bordo-Mavili ekip, Ozan Tufan’ı da resmi olarak kadrosuna kattı. İngiltere Championship ekibi Hull City’de forma giyen Ozan Tufan, kendisini Trabzonspor’a bağlayan imzayı attı. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Tufan, “Takımımıza katkı yapmak için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

“TRABZONSPOR’A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Ozan Tufan transfer süreciyle ilgili, “Öncelikle Ertuğrul Doğan Başkanımıza ve Abdullah Avcı hocama ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada bulunduğum için çok mutluyum. Trabzon’a gelişimde taraftarımızın yaptığı karşılama da beni çok mutlu etti. Trabzonspor’un hedeflediği yönde başarıya gideceğine inanıyorum ve ben de en iyi şekilde, en iyi performansımla katkı vermeye çalışacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım, bir an önce başlamak istiyorum.” dedi.

FORMA NUMARASI DA BELLİ OLDU

Öte yandan Ozan Tufan’ın forma numarası da belli oldu. Trabzonspor’dan yapılan açıklamada Tufan’ın 11 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx