Oppo Find X8 Ultra modelinin ayrı bir lansmanı olacak mı?

Oppo, Find X7 Ultra Satellite Edition modelini bu yılın Mart ayının sonunda piyasaya sürdü. Ancak, Find X8 serisi hakkında söylentiler şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Daha önce Find X8 serisi cihazların yıl sonuna kadar piyasaya sürüleceği bildirilmişti. Ancak, son bir söylenti yeni serinin yeni bir modele sahip olacağını ve Ultra modelinin daha sonra çıkacağını öne sürüyor.

Şimdi aynı duyumcu Digital Chat Station, Find X8 serisinin bu kez üç modelle geleceğini iddia ediyor. Ayrıca, temel ve üst modelin Ekim ayı gibi erken bir tarihte piyasaya sürülebileceğini, Ultra modelinin ise ayrı olarak 2025’in ilk çeyreğinde çıkacağını ekliyor. Söylentiye göre, seri yeni bir tasarım, yenilenmiş bir kamera sistemi, muhtemelen farklı batarya boyutları ve her zamanki gibi geliştirilmiş hızlı şarj sunacak.

Elimizdeki bilgilere göre, yeni seri hem MediaTek hem de Qualcomm’un yakında çıkacak amiral gemisi yonga setlerini kullanacak. Ancak, her modelde hangi yonga setlerinin kullanılacağı henüz net değil. Önceki bir söylentiye göre, Ultra modelinde Snapdragon 8 Gen 4 yonga seti kullanılabilir.

Oppo Find X8 Ultra modelinin ayrı bir lansmanı olacak mı?

Ortada yeni bir model eklenmesi ve Ultra modelinin ayrı bir zaman diliminde piyasaya sürülmesi, Xiaomi’nin son amiral gemilerinde uyguladığı yaklaşıma benziyor. Xiaomi’nin Ultra modeli, temel ve orta varyantların piyasaya sürülmesinden aylar sonra çıkmıştı.

Bazı önceki raporlar, Oppo’nun Find X8 serisi cihazlarıyla doğrudan Xiaomi’nin yakında çıkacak olan Xiaomi 15 serisi ile rekabet etmeyi hedeflediğini de belirtiyor. Find X7 serisi bu yılın Ocak ayında piyasaya sürülmüşken, Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Pro geçen yılın Ekim ayında piyasaya sürüldü. Bu nedenle, şirketin gelişimi hızlandırarak yeni seriyi bu yıl içinde çıkarmayı ve Ultra modelinin lansmanını gelecek yılın başına planlamayı hedeflediği bildirildi.

Find X8 serisinin yeni tasarımı, yenilenmiş kamera sistemi ve farklı batarya boyutları ile dikkat çekeceği belirtiliyor. Ayrıca, her zamanki gibi geliştirilmiş hızlı şarj özelliği de bulunacak. Yeni yonga setlerinin kullanımı, serinin performansını daha da artıracak gibi görünüyor. Oppo‘nun bu seriyi, Xiaomi 15 serisi ile rekabet etmek için hızlandırdığı ve gelişmiş özelliklerle donattığı açıkça anlaşılıyor. Bu hamle, Oppo’nun pazardaki konumunu güçlendirmek ve kullanıcılarına yenilikçi çözümler sunmak istediğini gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx